Jeg har i løbet af den tid jeg har leget med psp gjort flere små men nyttige opdagelser og fundet ud af små tips og ideer,dem vil jeg gerne dele med jer og håber I også kan få glæde af dem.


1.Hvor tit har I f.eks. ikke siddet og arbejdet med noget og pludselig lukker pc-en, det er da bare så ærgerligt, alt arbejdet er pist væk. Vi ved jo allesammen at vi skal gemme vores arbejde tit, men får vi det gjort, næh ikke altid men her fik jeg et tips af ANETTE - der er en funktion i PSP der hedder 'Autosave'.Du finder den ved at gå i 'Filer/Preference/Auto Settings' her kan du indstille hvor ofte du vil have dit arbejde gemt, det bliver så automatisk gemt i din TMP mappe, det er da smart.

2.Jeg støder ofte på spørgsmålet: Hvorfor bliver der en hvid kant rundt om mit billede når jeg 'skærer' det ud med 'Selectionsværktøjet'. Der skal man huske at der skal ikke være 'flueben' i 'Antialias'. På den måde undgår man de hvide kanter.  

3. Hvad jeg synes kan være vanskeligt  at finde ud af er hvad der er hvad når man skal vælge farver og skygger  til sin scrollbar -

jeg har lavet en vejledning som du kan finde HER.

 4. Har I  tænkt på I  kan oprette nye mapper inde i jeres 'Selectionsmappe' under PSP - det er meget lettere at finde de selectioner man skal bruge hvis man gemmer de selectioner der hører sammen i en mappe for sig selv. Det samme kan man gøre med dine*Masker' Sorter dem og læg dem i hver deres mapper. 
 


Til oversigt
Til startside