Lægge texture på en del af billedet

Du får brug for filteret 'Texturizer' for at lave denne øvelse. Du kan downloade filteret

HER

Her kan du se 'før' og 'efter' billederne, jeg har lagt texture på baggrunden på det til højre.Hvis du vil bruge det samme billede som jeg har brugt kan du downloade det her i fuld størrelse.blomst.zip

1.Find det billede du vil bruge, (download evt. mit) gå til din 'Layerpalette' og højreklik på dit baggrundslayer og vælg 'Duplicate'.

2.Nu går du til 'Texturizer' og vælger den texture du vil lægge på. Se mine indstillinger herunder.

3. Nu vil jeg kun have texture bag ved blomsten så det er næste skridt at vise hvordan man gør det *S*

4.Jeg klikker på 'Eraser' værktøjet og jeg har brugt disse indstillinger som du ser herunder. 'Sizen' skal du måske skifte lidt med alt efter hvor store eller små områder i dit billede du skal viske texturen bort fra.

5.Jeg står nu på det duplicerede layer - jeg forstørrer mit billede så er det meget lettere at se hvad jeg laver. Nu visker jeg texturen væk fra blomsten.

6.Når jeg har visket det ud som jeg ikke vil have texture på vil jeg lige se efter om jeg har fået visket alt ud, det gør jeg ved at jeg lukker mit Baggrundslayer ( klik på brillerne i højre side på Baggrundslayeret ), hvis det hele er ok åbner jeg layeret igen og højreklikker på et af layerne og 'Merge/Merge Visible'.

Det var det hele - dit billede er færdigt!!


Mail mig