Vejledning til Tesselation

Jeg synes Tesselation er et godt filter at gøre sine billeder sømløse med - men mange er ikke klar over hvordan det bruges så derfor har jeg lavet denne vejledning som jeg håber I kan bruge.

I kan downloade 'Tesselation'  HER

Jeg vil vise jer det med dette billede.

1.I Punkt 1 skal du sætte 'flueben' hvis du vil have dit billede sømløst i siderne.

2.I Punkt 2 skal du sætte 'flueben' hvis du vil have dit billede sømløst i top og bund. Hvis du vil have det sømløst hele vejen rundt sætter du 'flueben' i begge steder.

3.Punkt 3 giver dig 3 forskellige måde du kan gøre dit billede sømløst på - her må du prøve dig frem til hvad som passer bedst til dit billede.

4.Den lille røde kugle som du ser i Punkt 4 kan du skubbe og trække i samtidig med du i højre side kan se hvordan dit billede ser ud.

5.Til sidst kan du i Punkt 5 se de aktuelle mål for dit billede. Når du er tilfreds med dit billede og inden du klikker på OK så skriv målene ned for dem skal du bruge om lidt.

Nu ser mit billede sådan ud.

6.Nu skal det overskydende i bunden af billedet 'skæres' væk. Jeg går til 'Image/Canvas Size' og indskriver de nye mål jeg fik da jeg havde lavet billedet sømløst.

Se mit eksempel herunder.

Nu er dit billede fikst og færdig og klar til at bruge - du kan Her se et eksempel på hvordan min sideborder ser ud efter jeg har lavet den sømløs og lagt en maske på i siderne.

Finish finale og god fornøjelse.


Mail mig

Til oversigt

Til startside