Baggrund i tern

For at lave denne baggrund får du brug for filteret 'VideoRave'(Harry's filter) - du kan finde det Her

Og 'Simple-Diamond' finder du Her

1. Åbn det billede du vil bruge til at lave din baggrund ud af.Jeg har valgt dette.

2.Du starter med at gå til 'Effekt-Plug-in' og finder 'Harry's Filter' og sætter indstillingerne til 'Other' og 'Streamer' se i eksemplet herunder.Nu flytter du på de to 'skydere' til du får striberne som du vil have de skal være.Så klikker du OK.

3. Nu klikker du på 'Crop-værktøjet' og 'skærer' det stykke ud af billedet som du vil bruge til din baggrund, men pas på at holde dig indenfor det der er blevet 'trukket' ud i punkt 2.Se mit eksempel herunder:

4.Dobbeltklik midt i billedet og du har nu et billede med striber over hele billedet.

5.Hvis ikke dit billede er kvardrisk så skal du gøre det nu, gå i 'Image-Resize' - jeg har lavet mit i str. 150x150.

6.Nu kan du vælge at lave dit billede så ternerne går på skrå ligesom min baggrund her. Du går i 'Simple-Diamond' og klikker ok. Hvis du ikke vil have dine tern på skrå spronger du bare punkt 6. over og fortsætter til punkt 7.

7:Du går nu over på din Layerpalette og højreklikker og vælger 'Duplicate'- derefter går du i 'Image-Rotate' og sætter indstillingerne som i mit eksempel herunder.
NB.Bemærk der er ikke markering 'All Layers'. Klik ok.

8. Så går du til din layer palette og stiller dig på dit duplikerede layer og trækker opaciteten ned ved at trække i de små 'skydere' (se eksemplet) - jeg har sat opaciteten til 35.

9.Merge-Merge Visible og din baggrund er klar.

Finish finale og god fornøjelse


Mail mig