For at lave denne øvelse får du brug for disse filtre 'Birgit's Chaos/Mosaik'

du kan downloade det HER

FM Tile Tools finder du som Demo HER   Simple Quick Tile Her

1. Start med at åbne et nyt tomt Image 200 x 200 med transparent baggrund. Fyld det med en lys farve - jeg har valgt #BFC7DE.

2.Nu sætter du din forgrundsfarve til en mørkere - jeg har valgt #818AAB. Klik på din 'Air Brush' værktøj og med de indstillinger du kan se herunder sprayer du med den mørke farve ovenpå den lyse et jævnt lag.

3. Sådan ser mit billede ud.

4. Herefter finder du frem til 'Birgits Chaos/Embroidery'- indstillingerne ser du herunder.

5. Nu går du til din 'Layerpalette' og højreklikker på dit 'Layer' og vælger 'Duplicate'. Med det duplikerede layer aktivt klikker du på 'Deformationsværktøjet'. Nu lægger der sig en 'ramme'med små firkantede 'ruder om dit billede. Se eksemplet herunder.

6. Med din 'Shift' tast holdt nede holder du nu musen hen over den lille 'rude' oppe i venstre hjørne af dit billede, du 'trækker' nu mod højre til du når midten af dit billede. Herefter gør du det samme i højre hjørne, men her trækker du mod venstre til du når midten. Nu ser mit billede sådan ud.

7.Med det duplikerede layer aktivt går jeg i 'FM TileTools/Blend Emboss'og bruger de indstillinger herunder.

8.Nu går du til din 'Layerpalette' højreklikker på et af dine to layer og vælger 'Merge/Merge Visible'.

9.Så skal billedet gøres sømløst, jeg har brugt 'Simple/Quick Tile'.

10.Så går jeg ned til 'Layerpaletten' og højreklikker på det 'Mergede' layer og vælger 'Duplicate'. Herefter går du i 'Image/Flip' - nu er det duplikerede layer vendt på hovedet, for at man skal kunne se effekten går du nu til din 'Layerpalette' og trækker i de små 'skydere' for at sænke opaciteten på layeret, jeg har sat min til 50 som du kan se herunder. *S*

11.Nu højreklikker du på et af layerne og 'Merge/Merge Visible'. Nu er vi snart færdige *S*. Du går i 'Effect's/Reflection effect/Rotating Mirror' alle tallene skal her stå på 0.

Til sidst giver jeg det en gang 'Blend Emboss' fra 'FM Tile tools'.


Mail mig