Dette er en meget let måde at lave en stribet baggrund på. Du vil få brug for 'Birgit's Chaos filter-Embroidery' for at lave denmne øvelse.Det er Freeware og du kan downloade det  HER

1. Start med at finde det billede du vil lave din stribede baggrund ud af. Mit er i størrelse 254 x 352 så i kan se det er ikke så vigtigt hvilken størrelse dit billede har. Jeg har brugt dette billede til mine striber - hvis du vil bruge det jeg har brugt kan du downloade det i fuld størrelse ved at klikke på billedet.

2. Nu går du til dine Plugin og finder frem til 'Birgits Chaos/Embroidery' - se indstillingerne jeg har brugt i eksemplet herunder. Klik OK.

3.Nu går du igen til 'Birgits Chaos/Embroidery' men denne gang med disse indstillinger. Klik OK.

4.Jeg ville gerne have at striberne skulle gå på tværs så jeg har drejet mit billede ved at gå til 'Image/Rotate'- se mine indstillinger herunder.

5. Det var det - nu er baggrunden færdig *S*

Du kan også gøre det at du 'skærer' et mindre stykke ud af din stribe baggrund - herunder har jeg lavet et par eksempler herunder - klik på dem og se dem i fuld størrelse. De er alle lavet ud af samme billede.

5.Hvis du vælger metoden med at 'skære' et stykke ud af dit store billede og 'roterer det' så du får striberne på tværs så skal du muligvis gøre dit billede sømløst, min erfaring er at det kommer an på det mønster man har så der må men prøve sig frem om det er nødvendigt.

Jeg synes 'Tesselation'er godt til at lave disse billeder sømløse med, jeg har lavet en vejledning til hvordan du bruger det, den finder du HER

RIGTIG GOD FORNØJELSE

Mail mig

Til oversigt