Jeg har lavet min baggrund med 'Gradient' - men du kan sagtens få en flot baggrund ved at anvende en farve i stedet for.


1Start med at åbne et nyt tomt Image med transparent baggrund 50px i bredden og 850 px i højden.

2.Du skal nu lave en lang smal selection i dit tomme Image.Klik på 'Selectionsværktøjet' Sæt din selection til 'Rectangel' og der skal ikke afmærkning i 'Antilias og 'Feather' Min selection måler 16 px i bredden og 850 px i højen - det er ikke så vigtigt hvor meget bredden er, det kommer helt an på hvad du selv synes.Helt nede i venstre hjørne af dit skærmbillede vil du kunne følge med i hvor stor du laver din selection - se mit eksempel herunder.

3. Nu vil jeg fylde selectionen med en gradient. Start med at finde en forgrunds og en baggrundsfarve der matcher til hianden. Min forgrundsfarve er: #464A7C og min baggrundsfarve er #9A9CC6.

4.Nu klikker du på den lille sorte pil i din forgrundsfarve og nu får du en lille palette frem hvor du vælger'Gradient'Se mit eksempel herunder.

5.Nu skal du finde frem til gradienten som du fik lavet da du valgte for og baggrundsfarve Klik på den lille pil og du får oversigten frem med alle dine gradienter - find frem til din for og baggrundsfarve og klik på den.

6.Du kan nu fylde din selection med gradienten som den er men du kan også få en mere varieret gradient ved at klikke på 'Edit' - her kan du prøve dig frem med div. indstillinger. Du kan se det eksempel jeg har vist herunder.

7. Nu fylder du selectionen med din gradient. Nu skal 'stolpen' have lidt 'Inner Bevel'- gå til 'Effects/3D effets/Inner Bevel'se mine indstillinger.Select none.

8. Nu skal stolpen gøres sømløs i Top og Bund. Jeg har brugt 'Tesselation' - jeg har lavet en tut til hvordan man bruger Tesselation - den finder du HER

Nu er 'stolpen færdig og du kan indsætte den som baggrund eller måske som fyld i en tekst, mulighederne er mange.........

Rigtig god fornøjelse!

Mail mig

Til oversigt