'Krøllet' bag

Du vil få brug for disse filtre som du kan finde på disse link:

Filter Factory V finder du Her

Simple Quick Tile finder du Her

Xenofex finder du Her

1.Find den tube du vil bruge til at lave din baggrund ud af.Jeg har brugt denne i str. 300x400.

2.Nu åbner du et nyt tomt image 500x500 og transparent.

3.Nu gør du dit tubebillede aktivt og går i 'Edit-Copy'- og så gør du dit tomme image aktivt og går i 'Edit - Paste as new layer'. Nu sidder din tube lige midt på dit image.

4. Nu går du til din 'Layerpalette' og højreklikker på dit layer med tuben og vælger 'Duplicate'.

5. Derefter lukker du dit duplikerede layer ved at klikke på brillerne i højre side.

6. Nu gør du dit layer med tuben aktivt og går derefter til 'Effekt-Blur-Gaussian Blur'Jeg har sat 'Radius' til 38 men der må man prøve sig lidt frem, mit billede ser nu sådan ud:OBS:Der er altså transparent bag, det er kun her på eksemplet der er hvid bag.

7.Nu går du til Filter 'Factory V-Ommadown'med disse indstillinger:

8.Derefter går du til 'Xenofex-Crumple' med disse indstillinger:

9.Hvis du vil have det lidt mere markeret så går du i 'FM Tile Tools-Blend Emboss'med disse indstillinger:

10.Nu gør du dit baggrundslayer aktivt og finder en farve du vil bruge evt. en fra din tube, nu fylder du farve på, mit billede ser nu sådan ud:

 

11.Nu har du flere muligheder med dit billede.Nu kan du åbne det duplikerede layer og mit billede ser sådan ud og kan nu bruges til f.eks sideborder men det var jo en baggrund vi skulle lave så vo fortsætter lidt endnu *S*

12.Nu 'Deleter' du dit layer med dit tubebillede og højreklikker og 'Merge-Merge Visible'.Her kan du så vælge at lægge et nyt layer på og fylde med hvid farve og trække 'Opaciteten' ned så bliver dit billede ikke så mørkt, men det er jo op til dig *S*

13.Nu går du til 'Selectionsværktøjet' og sætter Selections typen til Rectangle.Træk nu en rectangel et vilkårligt sted i dit mønster og gå derefter til 'Edit-Copy' og 'Edit-Paste as new image'.

14.Så er vi snart færdige *S* Billedet skal bare gøres sømløst, jeg har her brugt 'Simple-Quick Tile. Nu er dit billede klar til at bruge som baggrund ligesom den jeg har som baggrund her på denne tut.
God fornøjelse.


Mail migTil oversigt
Til startside