Der findes sikkert flere måder at lave animeret tekst på - jeg vil her vise den metode jeg bruger.I kan downloade det glitter jeg har brugt HER

Ok lad os gå i gang *S*


1.Åbn din PSP og find den billede/glitter fil du vil bruge som fyld i din tekst.

2. Åbn et tomt Image med transparent baggrund, mit er 550x150. Klik nu på Tekstværktøjet og klik herefter på det tomme Image. Nu kommer tekstboksen frem hvor du bl.a. kan vælge hvilken font du vil anvende. Se mine div. indstillinger herunder.Skriv din tekst og klik OK. Nu har du din tekst som en selection.

3.Du skal nu duplikere dit Image så du har 3 ens billeder. Gå op i 'Window/Duplicate'to gange.Så er du klar til at fylde din tekst selection med glitter.

4.Klik på din 'Glitter-fil' så den er aktiv - gå over i 'Farvepaletten'og klik først på den lille sorte pil, nu kommer der en boks hvor du klikker på 'Pattern'( se mit eksempel).

5. Du skal nu finde din 'glitter-fil', klik på den lille sorte pil ( se herunder i eksemplet), øverst oppe finder du din glitter-fil, klik på den og herefter på OK. Nu klikker du på 'Malerbøtten'og nu fylder du 'glitter' i din tekst selection i det ene af dine 3 Image. Select none.

6.Så skal der fyldes glitter i den næste - men først skal du ændre indstillingerne i din 'Pattern' - det er for at få glitter effekten frem i det færdige billede. Klik på din 'Pattern' og sæt nu 'Angle'til 90. Fyld så glitter i tekst selectionen på dit andet billede. Select none.

7. Nu mangler der kun det sidste billede - åbn din 'Pattern' og stil 'Angle' på 180 og fyld herefter din tekst selectionen med glitter. Select none.

8. Nu har du 3 næsten helt ens billeder. Gem dem i psp format.

9..Nu åbner du Animations shop.Klik på Animation Wizard. Jeg har lavet skærmprint af de forskellige bokses indstillinger så du kan følge dem.

Efter du har klikket på 'Udfør' er du færdig og kan gemme din glitter tekst.

Finish finale og god fornøjelse.

Mail mig

Til oversigt