Du vil få brug for filteret 'FM Tile Tools'det kan du downloade som en Demo Her

Filteret 'Simple/Quick Tile' kan du downloade Her


1.Start med at åbne et image 200x10 med transparent baggrund. Fyld farve - jeg har i min baggrund brugt #B28687 som den lyse farve.

2. Nu vælger du en farve der matcher, jeg har valgt #8F5F5F, sæt den som baggrundsfarve i 'Colorpaletten'.

3. Gå til 'Image/Add Borders' - skriv 75 ud for 'Top' og 0 i de øvrige felter. Husk der skal IKKE være afmærkning ved 'Symmetric'. Se eksemplet herunder.

4. Nu skifter du baggrundsfarven til den lyse farve og går til Image Add Borders, denne gang skal der stå 10 udfor Top og stadig ikngen afmærkning i Symmetric'. nu ser mit billede sådan ud, ikke så spændende at se på endnu - men det kommer :-)PS: Den hvide ramme er ikke en del af mit Image, jeg har lagt den på fordi den ellers flyder ud i min baggrundsfarve her.

5.Jeg gør nu mit 'Image' sømløst ved at gå i 'Effects/Plug-ins-filter' og finder frem til 'Simple/quick Tile'- klik 'Applay'- nu ser det godt ud - ik :-))

6.Jeg vil gerne fremhæve striberne lidt, det gør jeg ved at bruge 'Blend Emboss' i 'FM Tile Tools'med de indstillinger du ser herunder i eksemplet.Hvis du ikke synes du får så meget effekt på striberne så prøv at give det to gange i 'Blend Emboss'.

Finish finale og god fornøjelse.

Mail mig

Til oversigt