Jeg vil her vise jer hvordan i kan lave sådan en effekt på teksten som jeg har på denne - I er velkommen til at downloade den Font jeg har brugt, I finder den HER.

Ok lad os gå i gang *S*

1.Åbn et tomt Image - mit er 600x 300 - jeg kan godt lide at have noget plads at arbejde på og det kan jo altid gøres mindre.

2. Fyld dit Image med en farve efter eget valg.nu klikker du på 'Tekst værktøjet' Vector og Antialias skal være markeret. Se eksemplet herunder.

3.Nu finder du frem til den Font du vil skrive med og den størrelse du vil bruge, og så skriver du din tekst.

4.Når du har skrevet din tekst går du i 'Selection/From Vector Object'. Herefter højreklikker du på dit Vectorlayer og vælger 'Convert to Raster Layer', lad selectionen være om din tekst.

5. Så går du til Effects/Cut out' med disse indstillinger.

6. Så lægger du et nyt Layer og går til 'Drop Shadow' - se mine indstillinger herunder.

7.Så går du til 'Seletions/Select none'. Nu lukker du dit baggrundslayer ved at klikke på 'Brillerne'på din layerpalette. Højreklik på et af de andre layere og 'Merge/Merge Visible'. Så åbner du dit baggrundslayer igen ved at klikke på det røde kryds over brillerne.

8.Nu kan du jo vælge om du vil have din tekst som den er her - du kan også gøre noget andet. Med det Layer med teksten aktivt går du til 'Colors/Negative Image' og vupti - se nu hvordan din tekst ser ud *S*

Finish finale og god fornøjelse.

Mail mig

Til oversigt

Til startside