Corner i et helt stykke

Dette Corner har jeg valgt at lave ud i et helt stykke -I vil kunne finde et script Her I kan sætte jeres færdige Corner ind i.

1.Jeg starter med at åbne et nyt transperant Image str. 1024 x 800 og fylder den farve på du vil have som baggrundsfarve, du kan også komme texturer på men så bliver den tungere i KB.

2.Nu lægger du et nyt layer. Jeg vil nu lave mit hjørne ved at bruge 'Selectionsværktøjet'Se mine indstillinger herunder.

3.Et lille stykke inde fra venstre hjørne starter jeg med at trække en selection, min måler 435 x 20 ( du kan i 'Statuslinjen' i nederste venstre hjørne følge med i hvor meget din selection dækker over.

4.Nu vil jeg også have en 'Selection' der går på langs, se mit eksempel herunder.Jeg holder 'Shift' tasten nede mens jeg trækker selectionen på langs. Hvis selectionen alligevel ikke er hvor du gerne ville have den skal være så er der råd for det. Klik på dit 'Moverværktøj' brug højre musetast klik i din selection og træk din selection derhen hvor du vil have den skal være.

5.Nu fylder jeg farve i min selection og herefter giver jeg det 'Innerbevel' jeg har brugt disse indstillinger.

5.Herefter giver jeg det 'Drop Shadow' med disse indstillinger. Select-Select None.

6.Jeg vil gerne have to border i mit hjørne så jeg laver en mere på samme måde som den første, jeg har bare lavet den inderste lidt kortere - men det er jo helt op til hvad man selv vil *S*

7.Læg et nyt layer og find en tube du vil dekorere dit hjørne med - her er det jo kun fantasien der sætter grænser så det vil jeg lade være op til hver enkelt hvad I vil sætte på her *S* Når du har placeret din tube som du vil have den kan du give den lidt 'Drop Shadow'

8.Nu kan du slå dine layer sammen - Merge-Merge Visible og dit hjørne er klar til brug.

Du kan se HerHer hvordan mit ser ud i fuld størrelse.

Finish finale og god fornøjelse.


Mail mig

Til oversigt

Til startside