Blinds

Jeg har brugt et stykke fra dette billede til at lave denne baggrund med - jeg 'skar' en kvadrat ud på 100x100 af det gule i blomsten - jeg har vist det herunder.

1. Så gik jeg i 'Blur/Gaussian Blur' med disse indstillinger. Herefter har jeg gjort billedet sømløst i 'Simple/Quick Tile'.

2. Nu skal vi lægge effekt på i fire omgange - gå til 'Selections værktøjet' - se mine indstillinger herunder.

3. Nu skal du 'trække' en kvardratisk selection der måler 50 px på alle sider. Du kan følge med nede i din 'Statuslinje' den finder du i nederste venstre hjørne. Se mine eksempler.

4. Efter du har trukket din selection går du til 'Effects/Textures/Blinds'- jeg har brugt disse indstillinger.

5. Nu går jeg tilbage til mit 'Image' igen og laver en selection mere, denne gang skal der i 'Statuslinjen' stå 50,0 når du starter med at trække din selection, den skal jo være nøjagtig ved siden af den du lige har lavet.Den skal også måle 50 px. Herefter går du igen til 'Effects/Texture effects/Blinds' - nu skal der ikke være afmærkning ved 'Horisontal'for nu skal stregerne være modsat end den vi lavede før.

6. Så skal den tredje selection laves - du starter ved tallet 0.50 i Statuslinjen' og trækker selectionen og derefter lægger du 'Blinds effekten' på.

7. Nu er det så den sidste selection der mangler, du starter ved tallet 50.50 i 'Statuslinjen' og trækker igen en selection og går derefter op og giver det 'Blinds-effekten'.

Finish finale så er din baggrund klar til brug.og god fornøjelse.


Mail mig

Til oversigt
Til startside