Bag vha. Preset Shapes

Der er så mange muligheder for at lave en meget enkel baggrund med Preset Shapes så dette er bare et eksempel ud af mange muligheder.Kun fantasien sætter grænser.


1. Åbn et nyt tomt image - transparent 200x200. Fyld den farve i du vil have som bundfarve.Klik på dit 'Preset Shapes værktøj' og led frem den figur du vil have på baggrunden. Indstillingerne i 'Preset Shapes' boksen kan du se herunder.

2.Jeg har valgt at sætte 4 små hjerter sammen så de danner 'små grupper'.Hvis du vælger at gøre det så er det letteste at duplikere det første du laver indtil du har det antal du vil have. Når du har det så lukker du dit baggrundslayer og samler de andre layer ved at højreklikke på et af layerne og 'Merge-Merge Visible. Mit billede ser nu således ud.

3.Nu højreklikker du på det layer dit mønster ligger på og klikker på 'Duplicate'- derefter klikker du på dit 'Mover værktøj'

og med det kan du flytte dit duplikerede mønster.På min baggrund har jeg gjort det to gange da jeg jo havde 3 små grupper med hjerter.Mit billede ser nu sådan ud.

4.Så skal layerne slås sammen, højreklik på et af layerne og 'Merge-Merge Visible. Så skal billedet gøres sømløst, jeg har brugt 'Simple-quick Tile'- det finder du Her

Din baggrund er klar til brug. Finish finale og god fornøjelse.


Mail mig